MICE Albania

Destinacion mesdhetar me një çmim të volitshëm

Incentiva në Shqipëri

Takime incentive me shije lokale

Konferencat në Shqipëri

Salla konferencash me teknologji të fundit

Evente të paharrueshme

Me krijimtari dhe pasion

Vende eksluzive

Përzgjedhur dhe prezantuar me kujdes

MICE në Shqipëri

Takime Incentiva Konferenca Evente 

Nëse jeni duke planifikuar të keni eventin tuaj të rradhës në Shqipëri, atëherë ju keni ardhur në vendin e duhur. MICE Albania do të jetë partneri juaj që në këtë perpjekje per te realizuar nje evente te suksesshem.

MICE Albania menaxhohet nga Albania Holidays, një kompani DMC lider në Shqipëri me zyra në Tiranë. E themeluar në vitin 2005 si Incoming Tour Operator, Albania Holidays ka rimodeluar përvojën e saj për t’iu përgjigjur nevojave të M.I.C.E, këtij sektori të ri në zhvillim në Shqipëri. Synimi ynë është ta bëjmë planifikimin dhe organizimin e eventeve një proces të saktë dhe të këndshëm për partneret tanë.

Falë rrjetit tonë të gjerë të partnerëve profesionistë dhe ofruesve të shërbimeve, ne ofrojmë një produkt MICE unik me cilësi dhe standard te lartë por edhe te pasuruar me një shije lokale.

Takime në Shqipëri

Konferenca në Shqipëri

Incentiva në Shqipëri

Evente në Shqipëri

Partnerët Tanë Të Besuar 

BIC Incentive event Albania
BMW motoroad in Albania
MCI Group
Glaxo Smith Kline event in Albania
Taiex EU Project
Logo egenxia Expedia<br />
OLAF EU project
British Embassy Event TIrana
Olimp Air Poland Event
TeamWork Event Tirana
AGORA media Incentive Albania
Dutch Embassy Event Tirana
Boston Consulting Group
International Congress of Gynaecology Tirana
Akin kongres Tirana
SOS village event Tirana
Adria Congress Tirana

Çfarë thonë klientët tanë

Shikoni videon tonë