Planifikimi i Eventeve në Shqipëri

Eventet e Korporatave

Event  Agency DMC Albania

Nëse po perpiqeni organizoni një festë, një darkë zyrtare ose thjesht një takim joformal – ne do t’ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur. Festat e biznesit janë veçanërisht të përshtatshme kur dëshironi të kënaqni punonjësit tuaj, të tregoni respekt për klientët tuaj dhe të tregoni mbështetje për partnerët tuaj. Nëse dëshironi të organizoni një event për përvjetorin tuaj të korporatës ose një event tjetër të rëndësishëm për kompaninë tuaj, ne do t’ju ofrojmë opsionet më të përshtatshme për ju – restorantet më të mira, sallet e përshtatshme, baret e koktejleve, vende në natyre ose katering në zyra. Zgjedhja është e juaja!