Kontaktoni MICE Albania

 

 

Nëse dëshironi t’i besoni eventin tuaj MICE Albania, ju lutemi të kontaktoni në detajet më poshtë.

Ne do të punojmë së bashku për ta bërë atë të paharrueshme.

Ekipi i MICE Albania ka njohuri të thella për Shqipërinë si destinacion  dhe punon me furnitorët më të mirë duke ju garantuar raportin të shkëlqyer të cilësisë së çmimit në të gjitha shërbimet.

MICE Albania

Rr. Tish Dahia, Kompleksi Kika 2, Shk. 8, Ap.11, Tirana, Albania

Tel:+355 69 20 81113
Email: contact@mice.al

Na dërgoni email për eventin tuaj!

11 + 6 =