Portfolio i MICE Albania


Këtu kemi përzgjedhur disa foto nga punët tona

Puna që kemi bërë për organizata të rëndësishme ndërkombëtare na kanë pajisur me aftësi dhe besim për të kryer detyra komplekse që kërkojnë kreativitet, njohuri, reagim të shpejtë dhe mbi të gjitha komunikim me partnerët tanë. Ne kemi organizuar takime dhe evente të formave dhe përmasave të ndryshme si dhe incentive e konferenca në të gjithë Shqipërinë.
Nëse planifikoni të organizoni eventin tuaj të ardhshëm në Shqipëri, ne jemi këtu për ju!

MICE DMC Albania

Takimet, Incentivat, Konferencat dhe Eventet në Shqipëri

WBA Conference Albania
GS Trophy 2021Albania  event organizing
Travel DMC MICE Albania
Event Agency DMC Albania
team building agency albania
Incentive Travel Albania
event organizer Albania
PCO Tirana
MICE Albania outdoor activities
Event organizing Albania
Exclusive event agency
Event DMC Albania
PCO Conference organizer Tirana
incentive program Albania
Conferrence Organizer Agency Tirana
team building agency Albania
incentive trip DMC Albania
business meeting DMC Albania
MICE DMC Albania
Team building event MICe Albania
buziness event organizer Albania
Tirana Conference organizer Agency
Business travel Agency Albania
EU conference organizer Albania